tkdlogoKratko o nama

Taekwondo klub MOTIV+ osnovan je 2008. godine s idejom kvalitetnog rada s djecom, mladeži i svima koji se žele baviti ovim sportom kroz planiranje rada i razvitka taekwondo športa, organiziranjem i provođenjem redovitih sustavnih treninga članova radi pripreme za natjecanja i sudjelovanja u natjecanjima. Zadovoljstvo nam je naše članove uvoditi u taekwondo s ciljem razvoja pozitivnih navika, redovitog vježbanja i očuvanja zdravlja. Kroz trening osiguravamo pozitivne efekte i dobrobiti koje proizlaze iz tjelovježbe. Gradeći pozitivne ljudske odnose, nastojimo individualnu uspješnost staviti u funkciju brige za druge. Svakako želimo pomoći i onima koji teže najvećim sportskim dostignućima.

 

 

 
tkd rules Pravila kluba
  1. Poštovati trenera i slijediti njegove upute. Poštovati i uvažavati i ostale: kolege, suce i protivnike, bez obzira bili oni mlađi ili stariji od vas
  2. Na trening se dolazi redovito i na vrijeme. Ako je netko spriječen doći na trening, prije treninga treba se javiti treneru.
  3. Na trening se dolazi u kompletnoj opremi (dobok, pojas, zaštitna oprema: štitnici, rukavice, kaciga, guma za zube, suspenzor i sva ostala oprema)
  4. Poštovati pravila sportskog ponašanja.
  5. Na natjecanjima se ostaje dok zadnji natjecatelj iz kluba ne završi borbu. Važno je navijati za svoje kolege iz kluba.
  6. Držati red u svlačionici: paziti na urednost i higijenu.

 

 

pristupPostani član

Taekwondo klub Motivplus otvara svoja vrata i poziva vas u velikom broju da nas posjetite u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimir Deščak, utorkom i četvrtkom od 19:00 - 20:00 i s nama odradite 2 tjedna besplatnih treninga u svrhu upoznavanja sporta, rada kluba,  i naših članova.
Taekwondo je idealan sport za mlađe uzraste, vrtićanske grupe za razvoj motoričkih sposobnosti, psihofizički razvoj na koji se maksimalno može utjecati u tom razdoblju života. Uz našu profesionalnu brigu o našim članovima, nudimo istima dobru zabavu kroz trening i stvaramo bazu za daljnji sportski uspjeh.
Dodatne informacije možete tražiti na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj telefona 098/700-972. Pristupnica: pdfxlsx.
S nesrpljenjem vas očekujemo!